Martijn Verheij voor het vierde jaar benoemd tot vExpert

Nog maar net binnen ons team actief en meteen leuk nieuws te melden. Onze collega Martijn Verheij is benoemd tot vExpert vanuit VMWare.
Het VMWare vExpert-programma is het wereldwijde programma voor evangelisatie en belangenbehartiging van VMWare.

Daarmee is Martijn 1 van de 2100 professionals die wereld wijd erkend worden voor hun bijdrage in het delen van specialiste kennis. Martijn heeft hiervoor zijn eigen website en maakt een maandelijkse IT gerelateerde podcast voor Come Get IT.

Wat is het vExpert programma

Het VMWare vExpert is een eretitel die VMWare toekent aan uitstekende voorstanders van de producten van het bedrijf.

VMWare herkent vExperts met een certificaat. Het certificaat en de titel geven vExperts speciale privileges, zoals toegang tot dergelijke privébèta’s, gratis licenties en exclusieve evenementen.
De erkenning is minimaal 1 jaar geldig en wordt ieder jaar opnieuw beoordeeld.

Voordelen

Martijn draagt zijn kennis en expertise graag over door het geven van Feedback, artikelen te schrijven en te presenteren. Daarnaast geeft het toegang tot extra hulpmiddelen als software licenties, een uitgebreide kennis databank en toegang tot toekomstige ontwikkelingen van o.a VMWare en zijn partners.

Martijn zelf over zijn behaalde status

“ Ik had al bij het eerste jaar al niet verwacht dat ik zou toegevoegd worden aan dit programma, maar ieder jaar moet je weer opnieuw inschrijven en aantonen welke bijdragen je hebt geleverd. De acceptatie criteria liggen ook steeds hoger. Dus dat ik voor een 4e keer deze titel mag dragen is alleen maar mooier. Mijn doel voor 2022 is natuurlijk de 5e ster. Ik kan alleen maar tros wezen dat ik z’n mooi platform heb om mijn kennis te delen met collega’s, maar ook met klanten en eindgebruikers.”

Contact

Olympisch Stadion 22-24
1076 DE Amsterdam

Telefoon: +31 (0)6 11 58 33 23
E-mail: info@salomon-it.nl 

Nieuwsbrief

Meest recente bericht

Vacature: Security Consultant

Vacature: Security Consultant

Dankzij jouw bijdrage is de klant in staat om zelfstandig continu te verbeteren in zijn digitale omgeving. Daarnaast leg je bedrijfseigen eisen vast ten aanzien van de norm, borgt en verbetert deze. Jouw advies is gebaseerd op een gestructureerde en gefundeerde argumentatie.

Van een Security consultant verwachten wij een professionele inzet en drive om bij verschillende klanten een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling, invoering en het onderhouden van een managementsysteem. Dit veelal gericht op informatiebeveiliging, IT-beveiliging en privacy.

Vacature: Service Management Consultant

Vacature: Service Management Consultant

Van een Service Management consultant verwachten wij een professionele inzet en drive om bij verschillende klanten een bijdrage te leveren aan het invoeren, ontwikkelen en het verbeteren van een Service Management systeem inclusief het tot stand brengen en optimaliseren van de bijbehorende processen en procedures. Tevens ben jij in staat om klanten te adviseren en begeleiden in de selectie en transitie van en naar een nieuwe IT-leverancier. De keuze hiervoor maak je gebaseerd op de feiten en behoeftes van de klant. Jouw advies en begeleiding van de klant is gebaseerd op een gestructureerde en gefundeerde argumentatie.