Wij doen het anders! Welkom op de Salomon blog

Welkom! Vanaf vandaag vind je hier onze blogs. We schrijven over IT-strategie, beleid en processen, de laatste technologische ontwikkelingen, trends en natuurlijk over onze Roadmap as a Service (RaaS) dienst waarin alles samenkomt. We vertellen je over onze nieuwe collega’s en alles waarvan wij denken dat je ermee geholpen zou kunnen zijn. Ook als het om kennisdeling gaat kiezen wij voor een andere aanpak, net als hier, op deze website.

Een duidelijke boodschap

Een verhaal, en dus ook een blog als deze moet een duidelijke boodschap bevatten. We hebben het immers al druk genoeg en geen tijd, of zin om ons door lange introducties te moeten worstelen of een overvloed aan details.

Mogelijk ben je bekent met de Engelstalige afkortingen: TLTR en TL;DR. TLTR staat voor Too Long To Read en TL;DR voor Too Long; Didn’t Read. Beide termen worden gebruikt om aan te geven dat een artikel of email te lang is om te lezen en dat men graag een beknopte samenvatting (of de kernboodschap) wil ontvangen – dat is exact wat wij doen.

Als je het niet simpel kunt uitleggen, begrijp je het niet goed genoeg – Albert Einstein

Efficiëntie

Onze blogs bestaan uit grofweg 400 tot 450 woorden of minder, zijn primair geschreven in het Nederlands en kosten je gemiddeld anderhalve minuut tot twee minuten om te lezen. Niet alleen scheelt dit je als lezer veel tijd en ben je snel op de hoogte, ook het schrijven van een blog wordt op deze manier een stuk aantrekkelijker en laagdrempeliger gemaakt.

In het geval van een uitgebreider onderwerp splitsen we een blog op in meerdere delen of schrijven we bijvoorbeeld een whitepaper.

Ook kiezen we ervoor om niet iedere twee weken iets te publiceren, of ieder maand, een keer per week, enzovoorts. Nee. We schrijven een blog als er daadwerkelijk iets te melden valt. Iets schrijven alleen om maar ‘zichtbaar’ te zijn daar geloven wij niet in, het moet, naar ons idee een toegevoegde waarde leveren.

Al met al een simpel concept, toch zijn er maar weinigen die het op deze manier aanpakken.

Dankjewel voor het lezen en we hopen je snel terug te zien.

Contact

Noordereinde 127a 1243
JL 's-Graveland

Telefoon: +31 850601282
E-mail: info@salomon-it.nl 

Interesse in regelmatige updates vanuit Salomon IT? Volg ons op LinkedIn.

Meest recente bericht