Martijn Verheij voor het vierde jaar benoemd tot vExpert

Nog maar net binnen ons team actief en meteen leuk nieuws te melden. Onze collega Martijn Verheij is benoemd tot vExpert vanuit VMWare. Het VMWare vExpert-programma is het wereldwijde programma voor evangelisatie en belangenbehartiging van VMWare. Daarmee is Martijn 1 van de 2100 professionals die wereld wijd erkend worden voor hun bijdrage in het delen van specialiste kennis. Martijn heeft hiervoor zijn eigen website en maakt een maandelijkse IT gerelateerde podcast voor Come Get IT.

Wat is het vExpert programma

Het VMWare vExpert is een eretitel die VMWare toekent aan uitstekende voorstanders van de producten van het bedrijf. VMWare herkent vExperts met een certificaat. Het certificaat en de titel geven vExperts speciale privileges, zoals toegang tot dergelijke privébèta’s, gratis licenties en exclusieve evenementen. De erkenning is minimaal 1 jaar geldig en wordt ieder jaar opnieuw beoordeeld.

Voordelen

Martijn draagt zijn kennis en expertise graag over door het geven van Feedback, artikelen te schrijven en te presenteren. Daarnaast geeft het toegang tot extra hulpmiddelen als software licenties, een uitgebreide kennis databank en toegang tot toekomstige ontwikkelingen van o.a VMWare en zijn partners.

Martijn zelf over zijn behaalde status

“ Ik had al bij het eerste jaar al niet verwacht dat ik zou toegevoegd worden aan dit programma, maar ieder jaar moet je weer opnieuw inschrijven en aantonen welke bijdragen je hebt geleverd. De acceptatie criteria liggen ook steeds hoger. Dus dat ik voor een 4e keer deze titel mag dragen is alleen maar mooier. Mijn doel voor 2022 is natuurlijk de 5e ster. Ik kan alleen maar tros wezen dat ik z’n mooi platform heb om mijn kennis te delen met collega’s, maar ook met klanten en eindgebruikers.”

Contact

Noordereinde 127a 1243
JL 's-Graveland

Telefoon: +31 850601282
E-mail: info@salomon-it.nl 

Interesse in regelmatige updates vanuit Salomon IT? Volg ons op LinkedIn.

Meest recente bericht