Onze klanten

Onze klanten zijn onze passie. Door optimaal samen te werken met onze relaties zijn wij in staat om het beste resultaat te behalen. Onafhankelijkheid staat bij ons voorop en daar kunnen wij een ongekende toegevoegde waarde mee leveren bij onze klanten. Bij onze klanten hebben wij diverse werkzaamheden mogen verrichten in de vorm van:

  • Transitiemanagement
  • Onafhankelijk IT advies
  • Second opinion
  • Programmamanagement
  • Roadmapping
  • Cloudtransitie
  • IT Partnerselectie

Samenwerking met Gro-up

Jeugdorganisatie Gro-up had de wens om flexibeler en uniformer te worden in hun IT-landschap. Met Salomon IT werkten ze aan een digitale transformatie, met een focus op hybride werken en het verhogen van de efficiëntie. De samenwerking richtte zich op het inzicht in de organisatie, het IT-landschap, hulp bij programmamanagement, technologische oplossingen en medewerkers adoptie. De resultaten die Salomon en Gro-up hebben gerealiseerd zijn o.a. de migratie van alle serverruimte en -diensten, netwerk- en printer moderniseringen en het toepassen van Sharepoint. Gro-up’s IT-strateeg laat zijn waardering voor Salomon blijken: “Het is een partner die op ons denkniveau zit en waar je echt op kunt bouwen. Ze bieden continuïteit en stabiliteit bij het maken en naleven van afspraken, leveren kwaliteit en zijn kritisch op de kandidaten die ze aannemen en de partners waar ze mee in zee gaan.’’ Meer lezen? Check de volledige referentiecase van Gr0-up.

Samenwerking met MVGM Vastgoed 

MVGM en Salomon IT hebben gedurende anderhalf jaar een succesvolle samengewerkt. De samenwerking begon met een specifieke vraag over datacenterinrichting en een mogelijke nieuwe uitwijk van MVGM. Tijdens deze samenwerking waren de transitie van Kennis- naar Regie organisatie en de toepassing van de ‘Notebook as a Service’ cruciale momenten. Vanuit Salomon werd Bob Molenaar aangehaakt op strategisch niveau. Hij werd hierin ook verantwoordelijk voor het onboarden van 750 nieuwe medewerkers over 60 locaties in Europa. Deze heftige taak wisten ze binnen 4 maanden te voltooien, door middel van de implementatie van de Cloud en door gebruik te maken van Azure. Treure, CIO van MVGM over de samenwerking: ‘’De kern van onze samenwerking is de relatie. Bij Salomon IT en MVGM zitten mensen met dezelfde mentaliteit. Daarmee versterken we elkaar in positieve zin.’’ Meer lezen? Check de volledige referentiecase van MVGM Vastgoed.

Hieronder zie je een greep uit ons klantenbestand.

Contact

Noordereinde 127a 1243
JL 's-Graveland

Telefoon: +31 850601282
E-mail: info@salomon-it.nl 

Interesse in regelmatige updates vanuit Salomon IT? Volg ons op LinkedIn.

Meest recente bericht