Wie zijn wij

Salomon is een gespecialiseerde IT-dienstverlener. Met een fundamenteel andere aanpak boeken wij resultaat voor onze klanten.

Grip op IT nu en in de toekomst.

Onze Kernwaarden

Onafhankelijkheid. Veel bedrijven zeggen dat ze onafhankelijk zijn, maar zijn dat bij nader inzien toch niet. Wij wel. Onze adviezen stoelen altijd op feiten die afkomstig zijn uit eigen onderzoek. We krijgen ze dus niet aangereikt van een merk of vendor en zullen nooit vanuit een puur commercieel oogpunt naar de oplossing van een bepaalde partij toeschrijven.

Gedreven. De adviseurs van Salomon zijn zeer gedreven en kundig. Vanuit hun diepgaande IT-expertise brengen ze organisaties verder en helpen ze jou om je langgekoesterde toekomstvisie waar te maken!

Horizontaal. Onze dienstverlening is overal toepasbaar. Ongeacht de branche, vendor of IT-omgeving: wij staan met plezier klaar om jou te helpen met je digitale transformatieprocessen.

Betekenisvol. Bij ons kun je rekenen op eerlijk advies waar je als organisatie écht beter van wordt. Salomon beschikt over een ervaren en deskundig team met een duidelijke focus op advies en transitie.

Onze Werkwijze

Wat betreft onze werkwijze: wij doen het nét even wat anders dan veel concullega’s. We kijken kritisch, scherp en zorgvuldig naar jouw (bedrijfs)doelstellingen, bedrijfscultuur, wensen, eisen, behoeften en IT-landschap. Vervolgens maken we onder het motto ‘meten is weten’ een goede feitelijke analyse van jouw situatie, gevolgd door een IT-roadmap die je inzicht biedt in de strategische richting van jouw IT-investeringen en digitale transformatiereis. Met een degelijk en vakkundig stukje transitiemanagement zorgen we ervoor dat jouw digitale reis vlekkeloos verloopt en dat je op je gewenste eindbestemming aankomt.

Een kenmerk dat ons onderscheidt van veel andere bedrijven is volledige onafhankelijkheid. We hebben geen partnerships met bedrijven die ons geld geven. De adviezen van Salomon IT komen dus altijd vanuit onze organisatie en zijn gebaseerd op wat jij écht nodig hebt. Ze zijn het resultaat van diepgaande technische expertise, kennis van jouw sector en organisatie, en kritische en deskundige analyses van de beschikbare mogelijkheden. Het belang van onze opdrachtgever staat voorop. Wij staan dan ook consequent aan de zijde van onze klant bij het aansturen van leveranciers.

 

Onze Mensen

Het team is de kracht van Salomon IT. Onze experts zijn helemaal thuis in de wereld van IT. Ze groeiden vanuit een vooral technische achtergrond door naar de rol van consultants en ‘transiteurs’ die de kunst verstaan om een brug te bouwen tussen de techniek en jouw zakelijke behoeften. We kijken per klant wie en wat we nodig hebben en bouwen van daaruit aan een gezonde relatie met onze klanten.

Salomon IT is een platte en hechte organisatie. Niemand is bij ons beter dan de rest en iedereen bouwt mee aan onze missie: het vinden van de beste oplossing voor de klant. Daarbij telt ieders mening. Wij vinden namelijk dat het benaderen van een IT-vraagstuk vanuit meerdere invalshoeken vaak leidt tot de beste, compleetste en innovatiefste oplossingen.

 

 

Innovatie binnen Salomon IT 

Gezien de hoge innovatiesnelheid binnen de IT-sector, doen we er bij Salomon IT alles aan om onze kennis actueel te houden. Daarnaast houden we onze ogen en oren altijd open voor talent en nieuwe producten en diensten die meerwaarde hebben voor onze klanten. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers lekker en gezond in hun vel zitten en streven naar mooie langetermijnsamenwerkingen met onze klanten. Wederzijds vertrouwen, kennis, transparantie, integriteit en onafhankelijkheid zijn de belangrijkste pilaren waar onze projecten op steunen.

Contact

Noordereinde 127a 1243
JL 's-Graveland

Telefoon: +31 850601282
E-mail: info@salomon-it.nl 

Interesse in regelmatige updates vanuit Salomon IT? Volg ons op LinkedIn.

Meest recente bericht