Ons team

Over Eric

Business Unit Manager van Salomon IT. In de afgelopen 20 IT-jaren van mijn leven heb ik rollen vervuld van Techneut, Consultant, Servicemanager tot Service Account Manager. Mijn werkfilosofie is simpel: ‘Je bent maar zo goed als de mensen met wie je werkt’. Mijn passie ligt in het slaan van de brug tussen klant en oplossing. Altijd gericht op de lange termijn en het opbouwen van meer dan enkel en alleen een zakelijke relatie..

Over Bas

Cloud Technologist en Sr. Business Consultant voor Salomon IT. Analist, blogger en spreker. Actief binnen verschillende IT communities en 20 jaar ervaring op het gebied van Cloud, EUC, datacenter diensten en enterprise architecturen. Auteur van de boeken: Inside Citrix en Cloud design principles and architectural recommendations, meer dan 350 artikelen, diverse E-books. Gaat graag een stevig stuk hardlopen en brengt veel tijd door met Zn kids en vriendin.

Over Bob

Ervaren teamleider, senior business consultant, architect en technisch projectleider. Gespecialiseerd in End User Computing. Ruim 20 jaar ervaring in het adviseren van klanten en opdrachtgevers, het bedenken, uitwerken, implementeren en begeleiden van op Server Based Computing (SBC) en Virtual Desktop Infrastructure (VDI) gebaseerde infrastructuren.

Over Jorgen

Jorgen is een senior Consultant met ruim 20 jaar ervaring binnen de IT. Door zijn uitgebreide supportervaring is hij goed in staat technische pijnpunten te herkennen en deze op te lossen. Hij is op de hoogte van de nieuwste technologieën en past deze graag toe in de praktijk.

Over Peter

Mensen beschrijven mij als een ervaren IT / projectmanager, iemand waarmee prettig en daadkrachtig samengewerkt wordt, die graag verbind, snel tot de essentie doordringt en in staat is meerdere partijen op te lijnen waarbij oplossingen gerealiseerd worden. Persoonlijk besteed ik graag aandacht aan de driehoek, processen en procedures, houding en gedrag en kennis en kunde en dat bij voorkeur op het grensvlak tussen IT en de Business

Over Erik-jan

Ervaren project/programmamanager binnen het ICT infrastructuur domein. Vooral sterk in strategische projecten en programma’s en in staat om een team van technisch ICT specialisten aan te sturen maar ook om op verschillende organisatieniveaus te opereren. Kan goed hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden.

Over Kasper

Begonnen in de onsite-support bij een ICT-dienstverlener in hardware, ben ik doorgegroeid naar architect in een complexe organisatie met 13.000+ medewerkers. Door mijn loopbaan heb ik een brede kennis en ervaring op technologie-, informatie- en organisatie gebied. Deze kennis zet ik graag en vol energie in om uw organisatie te ondersteunen en verder te helpen. 

Over Ria

Ria is verantwoordelijk voor alle HR-gerelateerde zaken binnen Salomon IT. Met haar ruime ervaring op dit gebied is zij in staat om niet alleen de juiste mensen aan te nemen maar ook om deze, mede door persoonlijke aandacht en oprechte interesse, te binden.

Over Yvonne

Bij elke organisatie moet de schoorsteen roken. Onze Yvonne zorgt ervoor dat alle financiële afhandeling binnen en buiten de organisatie naar tevredenheid verloopt. Door haar hulp en kritische blik zijn wij in staat om een gezond en groeiend bedrijf te blijven.

Over Abram

Meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van ondernemen. In de rol van Algemeen Directeur heeft Abram specifieke focus op Strategie, Business Development, Marketing, Corporate Finance en Human Resources.

Momenteel houdt Abram zich bezig met het ondersteunen van beginnende en bestaande bedrijven om zodoende hun strategische positionering, business development en algemene ontwikkeling naar een hoger niveau te brengen.

  Contact

  Olympisch Stadion 22-24
  1076 DE Amsterdam

  Telefoon: +31 (0)6 11 58 33 23
  E-mail: info@salomon-it.nl 

  Nieuwsbrief

  Meest recente bericht