Ons team

Over Eric

Business Unit Manager van Salomon IT. In de afgelopen 20 IT-jaren van mijn leven heb ik rollen vervuld van Techneut, Consultant, Servicemanager tot Service Account Manager. Mijn werkfilosofie is simpel: ‘Je bent maar zo goed als de mensen met wie je werkt’. Mijn passie ligt in het slaan van de brug tussen klant en oplossing. Altijd gericht op de lange termijn en het opbouwen van meer dan enkel en alleen een zakelijke relatie..

Over Erik-jan

In 1990 ben ik gestart als ‘medewerker automatisering’, de term ‘ICT’ was toen nog niet bedacht. Na een avondopleiding Bedrijfskundige Informatica ben ik langzaam van support- en beheerrollen overgegaan naar die van projectleider. Vanaf dat moment werden de projecten steeds groter en complexer, waarbij het tegenwoordig vaak neerkomt op rollen op programmaniveau of advies aan ICT Management. Heerlijk afwisselend en het houdt me scherp. In mijn vrije tijd doe ik een poging de electrische gitaar onder de knie te krijgen. Daarnaast ben ik een fanatiek vliegvisser.

Over Bob

Ervaren teamleider, senior business consultant, architect en technisch projectleider. Gespecialiseerd in End User Computing. Ruim 20 jaar ervaring in het adviseren van klanten en opdrachtgevers, het bedenken, uitwerken, implementeren en begeleiden van op Server Based Computing (SBC) en Virtual Desktop Infrastructure (VDI) gebaseerde infrastructuren.

Over Kasper

Begonnen in de onsite-support bij een ICT-dienstverlener in hardware, ben ik doorgegroeid naar enterprise-architect in complexe organisaties met 13.000+ medewerkers. Door mijn loopbaan heb ik een brede kennis en ervaring op technologie-, informatie- en organisatie gebied. Daarnaast kan ik, mede vanwege mijn achtergrond, goed schakelen op alle niveau’s. Mijn kennis en ervaring zet ik graag, vol energie, met een holistische en pragmatische inslag in om uw organisatie, groot of klein, te ondersteunen en verder te helpen.

Over Ria

Ria is verantwoordelijk voor alle HR-gerelateerde zaken binnen Salomon IT. Met haar ruime ervaring op dit gebied is zij in staat om niet alleen de juiste mensen aan te nemen maar ook om deze, mede door persoonlijke aandacht en oprechte interesse, te binden.

Over Yvonne

Bij elke organisatie moet de schoorsteen roken. Onze Yvonne zorgt ervoor dat alle financiële afhandeling binnen en buiten de organisatie naar tevredenheid verloopt. Door haar hulp en kritische blik zijn wij in staat om een gezond en groeiend bedrijf te blijven.

Over Martijn

Mijn persoonlijke expertise binnen Salomon ligt op het gebied van projectmanagement, technisch projectmanagement of adoptie consultant. Met een bewezen staat van dienst in het succesvol leiden van projecten en het bevorderen van de acceptatie van nieuwe technologieën binnen organisaties, ben ik enthousiast om mijn expertise in te zetten. Ik ben gepassioneerd over het leveren van resultaten en het creëren van positieve verandering waarbij de eindgebruiker centraal staat.

Over Maxim
Over Bianca
Over Martijn
Over Theodoor

Ondertussen heb ik 22+ jaar aan ervaring in de IT. Bovendien heb ik in de avonduren de studie Business IT & Management gevolgd bij Avans Hogeschool. Hierdoor heb ik de passie voor Project Management en Agile & Scrum methodologie ontdekt. In mijn vrije tijd ga ik graag zeilen of golven. 

Over Abram

Meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van ondernemen. In de rol van Algemeen Directeur heeft Abram specifieke focus op Strategie, Business Development, Marketing, Corporate Finance en Human Resources.

Momenteel houdt Abram zich bezig met het ondersteunen van beginnende en bestaande bedrijven om zodoende hun strategische positionering, business development en algemene ontwikkeling naar een hoger niveau te brengen.

Contact

Noordereinde 127a 1243
JL 's-Graveland

Telefoon: +31 850601282
E-mail: info@salomon-it.nl 

Interesse in regelmatige updates vanuit Salomon IT? Volg ons op LinkedIn.

Meest recente bericht