Ons team

Over Eric

Business Unit Manager van Salomon IT. In de afgelopen 20 IT-jaren van mijn leven heb ik rollen vervuld van Techneut, Consultant, Servicemanager tot Service Account Manager. Mijn werkfilosofie is simpel: ‘Je bent maar zo goed als de mensen met wie je werkt’. Mijn passie ligt in het slaan van de brug tussen klant en oplossing. Altijd gericht op de lange termijn en het opbouwen van meer dan enkel en alleen een zakelijke relatie..

Over Erik-jan

Ervaren project/programmamanager binnen het ICT infrastructuur domein. Vooral sterk in strategische projecten en programma’s en in staat om een team van technisch ICT specialisten aan te sturen maar ook om op verschillende organisatieniveaus te opereren. Kan goed hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden.

Over Bob

Ervaren teamleider, senior business consultant, architect en technisch projectleider. Gespecialiseerd in End User Computing. Ruim 20 jaar ervaring in het adviseren van klanten en opdrachtgevers, het bedenken, uitwerken, implementeren en begeleiden van op Server Based Computing (SBC) en Virtual Desktop Infrastructure (VDI) gebaseerde infrastructuren.

Over Kasper

Begonnen in de onsite-support bij een ICT-dienstverlener in hardware, ben ik doorgegroeid naar architect in een complexe organisatie met 13.000+ medewerkers. Door mijn loopbaan heb ik een brede kennis en ervaring op technologie-, informatie- en organisatie gebied. Deze kennis zet ik graag en vol energie in om uw organisatie te ondersteunen en verder te helpen. 

Over Ria

Ria is verantwoordelijk voor alle HR-gerelateerde zaken binnen Salomon IT. Met haar ruime ervaring op dit gebied is zij in staat om niet alleen de juiste mensen aan te nemen maar ook om deze, mede door persoonlijke aandacht en oprechte interesse, te binden.

Over Yvonne

Bij elke organisatie moet de schoorsteen roken. Onze Yvonne zorgt ervoor dat alle financiële afhandeling binnen en buiten de organisatie naar tevredenheid verloopt. Door haar hulp en kritische blik zijn wij in staat om een gezond en groeiend bedrijf te blijven.

Over Martijn
Over Maxim
Over Bianca
Over Abram

Meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van ondernemen. In de rol van Algemeen Directeur heeft Abram specifieke focus op Strategie, Business Development, Marketing, Corporate Finance en Human Resources.

Momenteel houdt Abram zich bezig met het ondersteunen van beginnende en bestaande bedrijven om zodoende hun strategische positionering, business development en algemene ontwikkeling naar een hoger niveau te brengen.

  Contact

  Olympisch Stadion 22-24
  1076 DE Amsterdam

  Telefoon: +31 (0)6 11 58 33 23
  E-mail: info@salomon-it.nl 

  Nieuwsbrief

  Meest recente bericht

  Vacature: Security Consultant

  Vacature: Security Consultant

  Dankzij jouw bijdrage is de klant in staat om zelfstandig continu te verbeteren in zijn digitale omgeving. Daarnaast leg je bedrijfseigen eisen vast ten aanzien van de norm, borgt en verbetert deze. Jouw advies is gebaseerd op een gestructureerde en gefundeerde argumentatie.

  Van een Security consultant verwachten wij een professionele inzet en drive om bij verschillende klanten een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling, invoering en het onderhouden van een managementsysteem. Dit veelal gericht op informatiebeveiliging, IT-beveiliging en privacy.

  Vacature: Service Management Consultant

  Vacature: Service Management Consultant

  Van een Service Management consultant verwachten wij een professionele inzet en drive om bij verschillende klanten een bijdrage te leveren aan het invoeren, ontwikkelen en het verbeteren van een Service Management systeem inclusief het tot stand brengen en optimaliseren van de bijbehorende processen en procedures. Tevens ben jij in staat om klanten te adviseren en begeleiden in de selectie en transitie van en naar een nieuwe IT-leverancier. De keuze hiervoor maak je gebaseerd op de feiten en behoeftes van de klant. Jouw advies en begeleiding van de klant is gebaseerd op een gestructureerde en gefundeerde argumentatie.