Nee, dit is geen vacature, en ik ben geen recruiter

Daar doen wij binnen Salomon namelijk niet aan. Ik begon deze blog pagina ooit eens met een artikel genaamd “Wij doen het anders” en dat blijven we doen. In dit blog wil ik je daar graag iets meer over vertellen.

Het is geen geheim dat ik (Bas) het prima naar mijn zin heb bij mijn huidige werkgever. Om jullie een beeld te geven van waar wij zoal mee bezig zijn gedurende het jaar deel ik af en toe iets op social media, zoals op LinkedIn bijvoorbeeld. 

Gave evenementen, een Podcast, blogs, whitepapers, uiteenlopende klanten en projecten, assessments, Roadmaps, soms hoog-over, soms diep-technisch, verschillende werkgroepen, you name it! Uitdagingen en diversiteit in overvloed.

Langzaam maar zeker

 De naam Salomon neemt langzaam (maar zeker) in naamsbekendheid toe, met alle (positieve) gevolgen van dien. We groeien sterk, leveren kwaliteit en gaan bijna zonder uitzondering lange termijn relaties aan met onze klanten. Vanzelfsprekend doen we daar met Zn allen iedere dag ons uiterste best voor.

De lijnen zijn kort met veel ruimte voor eigen inbreng, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Misschien moet je zelfs wel een beetje eigenwijs zijn om in ons team te passen. Mijn collega’s zijn stuk voor stuk professionals, hebben een eigen mening, zijn senioren binnen hun
vakgebied, of gebieden, energiek, soms een beetje vreemd, maar altijd gezellig en bereid om een ander te ondersteunen en-of verder te helpen.

Interactie en synergie is key

Om de vaart er in te houden spreken we regelmatig af. Dat doen we op kantoor, virtueel, op locatie van de-een klant, ergens langs de weg, maar van tijd tot tijd zitten we bv ook bij een van der Valk of een soortgelijke locatie. Want ja, ideeën met elkaar delen, plannen uitwerken of
elkaar gewoon even bijpraten kan natuurlijk overal. 

We zijn ambitieus, hebben onze eigen Roadmap helder en kunnen daar wel wat hulp bij gebruiken.

Nee, dit is geen vacature en ik ben geen recruiter.

Maar mocht je nou denken… Salomon IT, zo, die zijn goed bezig, daar wil ik meer van weten dan gaan we dat regelen. Mogelijk zie je jezelf als een potentiele collega, ben je op zoek naar een uitdaging, en dan niet zo’n 13 uit een dozijn verhaal, en bouw je graag mee aan de toekomst van je eigen organisatie. Zo ja, laat het me weten.

In de avond uren, tijdens je pauze, telefonisch of via Skype, op een congres, het maakt mij niet uit. Onder het genot van een kopje koffie of een koud biertje, ik ben niet zo moeilijk.

Ik heb een “to the point” verhaal, en beantwoord al je vragen zo goed en snel als mogelijk.

Contact

Noordereinde 127a 1243
JL 's-Graveland

Telefoon: +31 850601282
E-mail: info@salomon-it.nl 

Interesse in regelmatige updates vanuit Salomon IT? Volg ons op LinkedIn.

Meest recente bericht