Onze onafhankelijkheid werkt in jouw voordeel

Enkele jaren geleden is Salomon opgericht. De afgelopen jaren zijn we gegroeid tot waar we tegenwoordig staan – Een jong dynamisch bedrijf met bergen ervaring.

Iedere collega van Salomon heeft zijn sporen dubbel en dwars verdiend. Vrijwel zonder uitzondering hebben al onze collega’s ervaring opgedaan in een grote diversiteit aan bedrijven. Groot, Klein, Zorg, Retail, Logistiek, Dienstverlenend, Zelfstandig, Lean-werkend, Traditioneel, Plat en Hiërarchisch.

Waarom collega’s, klanten en zelfs bestaande IT-leveranciers kiezen voor Salomon?
Vanuit de collega’s: Salomon geeft haar collega’s de kans om op een onafhankelijke manier klanten te adviseren. Met het oog op de toekomst, maar ook wat betreft de uitdagingen van vandaag de dag. Dit doen zij vanuit een klantperspectief en niet, zoals bij veel andere bedrijven, vanuit een product of het belang van een partnership. Het advies is altijd customer-driven en objectief.

Vanuit de klanten:
Klanten schakelen Salomon in omdat zij op zoek zijn naar advies dat niet klinkt als “wij van WC eend adviseren…”. In Salomon vinden zij een verlengstuk van hun eigen organisatie die vanuit hun specifieke (use) case naar buiten kijkt, en niet vice-versa. Samen met onze klanten zetten wij de juiste route (s) uit.

Vanuit IT-leveranciers:
IT-leveranciers schakelen steeds vaker Salomon in om de door hun geboden diensten en oplossingen, architectuur of afspraken met de klant te toetsen. Op deze manier voorkomen zij dat ze een rapport opstellen of opleveren waarbij er een “slager die zijn eigen vlees keurt” gevoel ontstaat. Er is geen dreiging vanuit Salomon richting de IT-leverancier.

Onze dienstverlening is gericht op samenwerken en versterken, en niet op oneerlijkheid of concurrentie. Daarnaast is onze business vaak niet vergelijkbaar met die van de leverancier. Persoonlijk ben ik (Eric) ervan overtuigd dat je er alleen maar beter van kan worden om jezelf eens tegen het licht te houden. Je zult merken dat je door nieuwe inzichten zelf ook weer een stapje groeit.

Uiteindelijk vertaalt zich dit naar betere oplossingen en sterkere relaties.

Contact

Noordereinde 127a 1243
JL 's-Graveland

Telefoon: +31 850601282
E-mail: info@salomon-it.nl 

Interesse in regelmatige updates vanuit Salomon IT? Volg ons op LinkedIn.

Meest recente bericht