2018 – wat een jaar!

Het jaar zit er bijna op, tijd voor een korte terugblik. Ik (Bas) ben een statistieken man, ik hou van cijfers en overzichten, vandaar dat o.a. het Salomon ‘meten = weten’ concept mij ook zo goed past. Het grote voordeel van een blog is dat statistieken vrij eenvoudig te verzamelen zijn.

In mei van 2018 zijn we begonnen met een nieuw platform voor onze blogs, en met groot succes mag ik wel zeggen. Simpel, toegangkelijk, overzichtelijk en to the point. Zo zou ik onze aanpak het liefst willen omschrijven. Geen elle lange verhalen, nee, kort maar krachtig met een heldere boodschap, iedere blog opnieuw.

Content is king

Inmiddels hebben we 19 blogs gepubliceerd, hebben we ruim 1200 unieke bezoekers mogen verwelkomen op onze website en heeft dat bij elkaar bijna 2200 views en 15 directe volgers opgeleverd. ‘Niet slecht’ is wat mij betreft een understatement.

Meer is niet per definitie beter

Natuurlijk kan het altijd beter, meer, etc. zeker, en daar gaan we natuurlijk ook voor. Maar in dit geval is meer niet per definitie beter. Als ik bijvoorbeeld kijk wat het ons heeft opgeleverd dan kunnen we niet anders dan heel erg tevreden zijn.

Publiciteit, onder andere in de vorm van social media aandacht (honderden likes en tientallen comments), opdrachten en nieuwe collega’s zijn een aantal van de behaalde resultaten. Mond-tot-mondreclame is immers de beste die er is.

Natuurlijk blijft het altijd lastig om te kwantificeren wat een blog oplevert, of 19 stuks in dit geval, gelukkig helpen jullie ons hierbij. We krijgen overwegend positieve reacties (via de mail, LinkedIn, face to face), en meer dan eens is het voorgekomen dat we zijn benaderd op basis van informatie die we (onder andere) hier hebben gedeeld.

2019!

Ja! Dit geeft energie! Als ik vervolgens kijk naar de plannen voor 2019 dan krijg ik er eigenlijk alleen maar meer zin in.

Begin volgend jaar start er een aantal nieuwe collega’s (toppers, stuk voor stuk), staan er verschillende (uitdagende) opdrachten op stapel, hosten we onze eerste Bloggers borrel (ja, echt!), lanceren we een nieuw kennis platform, organiseren we gedurende het jaar diverse evenementen en ook intern gaan er (hele) gave dingen gebeuren.

Dit is natuurlijk niet alleen leuk voor ons, maar ook voor jou, onze klant of aanstaande collega. Waarom? Dat leg ik je graag persoonlijk uit. Wat mij betreft laten we de koffie een keer achterwege en proosten we samen op een succesvol 2019 – tot snel!

Contact

Noordereinde 127a 1243
JL 's-Graveland

Telefoon: +31 850601282
E-mail: info@salomon-it.nl 

Interesse in regelmatige updates vanuit Salomon IT? Volg ons op LinkedIn.

Meest recente bericht