5 jaar alweer

Ik werk alweer 5 jaar bij Salomon. We hebben het opgebouwd van bijna niets tot een mooi specialistisch IT bedrijf met fijne klanten.

Hoe zijn we daar gekomen en waar gaan we naartoe?

In januari 2016 ben ik gestart bij Salomon met als doel het bedrijf verder vorm te geven en uit te bouwen. Salomon was toen net onderweg en daarom was er nog niets aanwezig. Geen documenten, geen duidelijke propositie en weinig collega’s.

Genoeg te doen dus! In het eerste jaar ben ik non-stop onderweg geweest om relaties te bezoeken, evenementen af te gaan om de naam van onze organisatie te verspreiden. Tegelijkertijd ben ik onze propositie duidelijker gaan uitwerken en mij gaan richten op het opbouwen van een team met goede collega’s die hun strepen hebben verdiend in de wereld van advies en IT.

Zoals ondernemers weten is elke persoon die je aanneemt in een jong en startend bedrijf een investering en dus een risico. Maar zonder risico geen succes. Dat wil niet zeggen dat alle risico’s die we genomen hebben succesvol zijn geweest. Uiteraard zijn we een paar keer onderuitgegleden maar dat hoort er ook bij!

Het was zeker geen makkelijke start en het kon ook op momenten behoorlijk eenzaam voelen. Maar, op het moment dat het eerste kwartje/klantje jouw kant op valt, is dat gevoel in één keer verdwenen. Want hoe gaaf is dat? Iemand die je eigenlijk niet kent en toch in zee wil gaan met een jong bedrijf die zich graag wil bewijzen. We hebben bij deze klant uiteindelijk meerdere jaren een mooie opdracht mogen uitvoeren en tot op de dag van vandaag is dit nog een zeer goede en warme relatie. Eentje die gebaseerd is op wederzijds respect, vertrouwen en goed werk natuurlijk.

Inmiddels ben ik, zag ik vandaag, alweer 5 jaar onderweg met Salomon. Een periode van pieken en dalen maar ik kan oprecht zeggen dat ik ontzettend trots ben op het prachtige bedrijf dat er nu staat.

Iedereen die mij kent weet dat ik geloof in één simpele zin: ‘Je bent maar zo goed als de mensen met wie je mag werken’. Dat omschrijft ook de kracht van Salomon. Ons team. Onze mensen zetten elke dag hun beste beentje voor om Salomon beter te maken en om onze klanten te helpen met advies, transitie en roadmapping.

Iedereen die in de afgelopen 5 jaar bij Salomon heeft gewerkt of nog steeds werkzaam is heeft bijgedragen aan dit succes. Deze mensen hebben mijn respect en dankbaarheid. Zonder hen waren we niet waar wij nu staan. Ook de klanten die wij hebben bediend en momenteel bedienen hebben mijn aanhoudende dank en respect.

Net als 5 jaar geleden weet ik niet wat de toekomst ons gaat brengen. Dat is aan de ene kant onzeker maar aan de andere kant ook enorm uitdagend, want het brengt heel veel mogelijkheden met zich mee. Ook het komende jaar zullen wij er weer voor onze klanten zijn. We groeien steeds beter in onze mooie proposities en blijven ons inzetten voor onze geweldige klanten.

Op naar de volgende 5 jaar!

 

 

Contact

Noordereinde 127a 1243
JL 's-Graveland

Telefoon: +31 850601282
E-mail: info@salomon-it.nl 

Interesse in regelmatige updates vanuit Salomon IT? Volg ons op LinkedIn.

Meest recente bericht