De Come Get It Bloggers-Borrel – een groot succes!

Woensdag 16 januari was het zo ver, het IT kennis portaal van Nederland – voor IT professionals, door IT professionals – comegetit.nl (CGIT afgekort) werd gelanceerd. Omdat we dit niet zomaar aan ons voorbij wilden laten gaan organiseerde we een heuse bloggers borrel.

Het A team

De belangrijkste ingrediënten? Bier en bitterballen natuurlijk! Maar nee, zonder gekheid, mijn collega’s Sander Bruijs, Xander Hartog, Martijn Verheij, Tijn Benedek, en Milou Heusdans, de brains en het A-team achter het concept krijgen wat mij betreft alle lof. Naast bovengenoemde waren er ook nog een aantal andere collega’s aanwezig. Een gezellige en leerzame bijeenkomst.

Vanzelfsprekend hebben we geproost op de live-gang van CGIT. Successen, groot en klein moeten worden gevierd, ook daar zijn we goed in. Sterker nog, tijdens de borrel heeft Martijn met een druk op de knop de eerste podcast live gezet. Check hem vooral. 

Vervolgens hebben we onder het genot van de eerder genoemde bitterballen, een pilsje en voor sommige een colaatje ideeën en ervaringen uitgewisseld, en misschien nog wel belangrijker snode plannen gesmeed m.b.t. de verdere groei en invulling van het CGIT platform – dat beloofd veel goeds!

Bouwen aan iets moois

Het platform staat, de eerste blogs zijn gepubliceerd, en ook onze eerste podcast met als hoofdgast Abram Schermer staat online. Nu is het zaak om verder te bouwen en te groeien. Eind maart, de 28ste om precies te zijn staat het eerste kennisdeel evenement van 2019 op het programma, waarna er nog (minstens) drie zullen volgen. Deze evenementen worden in het vervolg ook onder de vlag van CGIT georganiseerd.

Vanzelfsprekend kun je een verslag van het evenement op de CGIT website verwachten, maar nog leuker is natuurlijk om er zelf bij aanwezig te zijn – meer informatie volgt spoedig, hou onze website en socials in de gaten en reserveer 28 maart alvast in je agenda. We zorgen voor actuele onderwerpen, interessante sprekers, een hapje, drankje en natuurlijk de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen!

Als het een beetje meezit is onze podcast-crew, inclusief materiaal natuurlijk ook aanwezig tijdens het eerste evenement – gaaf!

Wat betreft de verdere invulling van CGIT, ook hierover kun je binnenkort meer informatie verwachten. We hebben een paar hele gave ideeën voor de (nabije) toekomst, het zou zonde zijn als ik nu al mijn mond voorbij praat. De ‘voor en door IT professionals’ quote aan het begin van dit artikel wordt in ieder geval serieus genomen, zoals een aantal van jullie binnenkort zullen merken 😉

Tot snel!

Contact

Noordereinde 127a 1243
JL 's-Graveland

Telefoon: +31 850601282
E-mail: info@salomon-it.nl 

Interesse in regelmatige updates vanuit Salomon IT? Volg ons op LinkedIn.

Meest recente bericht