Even voorstellen, de persoon achter de professional – mijn collega: Jorgen de Gier

Mijn collega’s zijn gezellige, hardwerkende, en kundige personen. Ok, een tikkeltje eigenwijs zo nu en dan maar ook dat heeft zo zijn charmes. Als groep lopen we over met ideeën, hebben we daar een eigen mening over, maar komen we er eigenlijk altijd wel uit. Ik hoor je denken, ja, dat roepen ze allemaal. Juist om die reden wil ik jullie in de komende weken/maanden voorstellen aan een aantal van mijn directe collega’s, oftewel: de persoon achter de professional – kort maar krachtig.

Wie ben je, en wat doe je? Stel jezelf kort voor.

Mijn naam is Jorgen de Gier. Al 12 jaar ben ik vader van een zoon. Mijn huis staat in Broek in Waterland, het dorp waar ik ook geboren ben. Binnen Salomon ben ik vooral bezig met techniek. Die techniek probeer ik in te zetten om problemen inzichtelijk te maken en niet nodeloos complex.

Hoe ben je bij Salomon terecht gekomen?

Eind jaren 90 werkte ik voor het bedrijf Teq welke mede door Abram Schermer was opgericht. Deze samenwerking is mij uitstekend bevallen zodat ik niet lang hoefde na te denken toen hij iets nieuws wilde beginnen. Never change a winning team.

Hoe zou je, in maximaal 3 zinnen, Salomon omschrijven?

Salomon is een jong bedrijf waar iedereen de kans krijgt zijn stempel te drukken op de toekomst. Kennis is ruimschoots aanwezig en wordt met trots gedeeld.

Hoe zou je, jezelf in maximaal 3 zinnen omschrijven?

Leergierig en nieuwsgierig. To the point.

Terugkijkend over de afgelopen 3 tot 6 maanden, wat is het leukste wat je hebt meegemaakt? Werk en/of privé gerelateerd. Mag ook allebei.

De groei van de Avensus groep is ontzettend mooi om te zien, veel nieuwe collega’s waar we samen mooie dingen mee doen. Trainingen met collega’s werken erg stimulerend, naast dat ze altijd erg gezellig zijn.

Waar zie je, jezelf over ongeveer vijf jaar? Wat doe je dan, of wat wil je graag bereikt hebben?

Over vijf jaar wil ik gelukkig zijn met wat ik doe en ben. Net als nu dus.

Ben je ergens (heel) goed in? Een hobby misschien. Zo ja, wat dan?

Ik ben heel goed in het proberen om elektrisch gitaar te spelen. Een afwezig talent weerhoudt me er niet van om het te blijven proberen. Jarenlang *zucht*.

Waar kunnen we je voor wakker maken?

Het geheim van Tinder. Asking for a friend.

Voor welke eigenschappen ben je allergisch?

Je ongelijk niet willen toegeven en niet openstaan voor andere meningen. Het werkt vreselijk contraproductief.

Welke vraag ben ik vergeten te stellen? En… wat is het antwoord?

De vraag ben ik vergeten. Het antwoord is echter 42.

Wil je verder nog iets kwijt?

Als je blij bent met jezelf komt alles goed. Sommige dingen heb je niet in de hand en dat blijkt vaak vanzelf goed te komen. Zoals een nieuwe CD van de band Tool. En die schijnt dit jaar toch echt uit te komen.

Contact

Noordereinde 127a 1243
JL 's-Graveland

Telefoon: +31 850601282
E-mail: info@salomon-it.nl 

Interesse in regelmatige updates vanuit Salomon IT? Volg ons op LinkedIn.

Meest recente bericht