Even voorstellen, onze NetScaler Taskforce

 

Taskforce: “Een commitee, bestaande uit een aantal experts binnen een specifiek vakgebied. Een taskforce wordt gevormd met een speciaal doel (vaak het onderzoeken en maken van aanbevelingen over een probleem dat breed wordt ervaren).” Het afgelopen half jaar zijn wij: TIEN (X), SBC-Solutions en Salomon IT druk bezig geweest met het zorgvuldig samenstellen en opleiden van een heuse NetScaler Taskforce!

Complex en lastig

De NetScaler, tegenwoordig onderverdeeld in ADC, Gateway, SD-WAN, Web-Gateway en-of Web App Firewall na de naamswijziging van Citrix is best een complex apparaat. Gezien de brede inzetbaarheid en flexibiliteit is het ook een relatief “lastig” stuk technologie om onder de knie te krijgen. IT professionals met gedegen kennis van zaken zijn schaars, dat is geen geheim. Nou ja, tot vandaag dan.

Een Taskforce dus. Een groep van maar liefst 8 man die de afgelopen 6 maanden intensief met elkaar hebben samengewerkt. Theoretische lessen gecombineerd met hands-on trainingen dat is waar het om draaide.

Tijdens de bijeenkomsten werden ervaringen en opgedane kennis veelvuldig onderling gedeeld zodat er ook van elkaar werd geleerd. De details bewaren we voor een later moment, maar dat onze aanpak is geslaagd staat als een paal boven water.

Afrondend, binnenkort meer

Momenteel worden de puntjes op de i gezet en zullen we naar verachting over een maand of twee het programma gaan afronden. Van zelfsprekend komen we tegen die tijd opnieuw bij je terug met verdere details.

Mocht je ondertussen meer willen weten over hoe en waarmee we je verder kunnen helpen, nu en-of straks, wil je eens sparen met een van onze specialisten, of ben je gewoon benieuwd naar onze aanpak, laat het weten – wij zorgen voor de taart!

Contact

Noordereinde 127a 1243
JL 's-Graveland

Telefoon: +31 850601282
E-mail: info@salomon-it.nl 

Interesse in regelmatige updates vanuit Salomon IT? Volg ons op LinkedIn.

Meest recente bericht