Salomon ondersteunt Gemeente Nieuwkoop in de roadmap naar de Cloud

De Gemeente Nieuwkoop is een middelgrote, moderne gemeente in het groene hart van Nederland. De gemeente heeft als doelstelling om haar 27.916 inwoners goed te bedienen.

De visie van de gemeente omvat onder anderen thema’s als “Wij werken voor en samen met de Nieuwkoopse samenleving” en “Wij zijn transparant en het gemeentebestuur en de Nieuwkoopse samenleving kunnen op ons bouwen”.

Het realiseren van deze visie wordt mogelijk door moderne, flexibele en betrouwbare digitale dienstverlening en ondersteuning van gemeentelijke diensten.

Vanuit die doelstelling is eind 2015 besloten om de IT voorzieningen voor zo’n 225 medewerkers te moderniseren en stap-voor-stap naar de Cloud te brengen.

Salomon IT Solutions ondersteunt de gemeente in die transitie met zowel technische kennis, als met transitie management naar een vraag georiënteerde dienstverlening. Niet alleen moeten er technische keuzes gemaakt worden, maar tegelijkertijd moet de interne organisatie zich transformeren naar een regie rol in plaats van een uitvoerende rol.

“Salomon heeft de juiste mix van zowel technische kennis, als organisatorische ervaring om de Gemeente Nieuwkoop te ondersteunen in haar keuzes. Bovendien werkt Salomon goed samen met de leveranciers die wij hebben gekozen.”, aldus Manager I&A van de gemeente, mevrouw Chantal Hoppe, “Dankzij Salomon maken wij de juiste keuzes en boeken wij samen met onze leveranciers de gewenste voortgang. Salomon houdt alle partijen scherp. Dat maakt de transitie naar de Cloud voor ons een doelgerichte operatie.”

´… Dankzij Salomon maken wij de juiste keuzes…”

Contact

Noordereinde 127a 1243
JL 's-Graveland

Telefoon: +31 850601282
E-mail: info@salomon-it.nl 

Interesse in regelmatige updates vanuit Salomon IT? Volg ons op LinkedIn.

Meest recente bericht