“Salomon is een leuke, kundige club van techneuten”

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Maxim Geerts, 49 jaar jong en woon in Santpoort Zuid. Ik heb 3 zoons, 1 van 16 jaar uit een eerdere relatie en een tweeling van bijna 11 jaar. Ik ben nu ruim 13 jaar samen met mijn aanstaande. Wij gaan dit jaar trouwen in september. Ook hebben we na lange tijd weer een hond, een bruine labrador waar we veel plezier aan beleven. Verder heb ik als amateur wijnbouwer een doorgeslagen hobby en verbouw ik druiven om wijn van te maken. Ik werk sinds september 2018 bij Salomon It Solutions.

Hoe ben je bij Salomon terecht gekomen?

Ik heb met veel plezier bij Qwise en SBC Solutions gewerkt. Na een aantal goede gesprekken met Abram Schermer ben ik voor Salomon gaan werken. Dit was een logisch vervolg van mijn carrière en daar heb ik absoluut geen spijt van.

Hoe zou je, in maximaal 3 zinnen, Salomon omschrijven?

Een leuke, kundige club van techneuten die gezamenlijk, door hun vele jaren ervaring, een heldere en juiste visie hebben op de toekomst van IT.

Hoe zou je, jezelf in maximaal 3 zinnen omschrijven?

Ik ben een vrolijk en vooral optimistisch persoon die pragmatisch met situaties omgaat. Ik ben leergierig en soms wat eigenwijs en koppig maar ben daarnaast ook een teamspeler die graag samen aan projecten werkt.

Terugkijkend over de afgelopen 3 tot 6 maanden, wat is het leukste wat je hebt meegemaakt? Werk en/of privé gerelateerd. Mag ook allebei.

Ik ben in de kerstvakantie met mijn oudste zoon op road-trip geweest in Italië. Dat was echt een bijzondere belevenis. In mijn huidige rol als Solution specialist bij mijn opdracht ben ik een nieuw datacenter aan het bouwen voor de overheid. Dit is een zeer veelzijdige opdracht waar ik veel kan bijdragen en veel van leer.

Ben je ergens (heel) goed in? Een hobby misschien. Zo ja, wat dan?

Ik heb de passie om ooit nog eens een goede Nederlandse wijn te produceren. Dat is een meer-jaren project omdat elke jaar de oogst in oktober plaatsvindt. Hierdoor is er maar een keer per jaar de kans om een goede wijn te maken. Je hebt met veel variabelen te maken die invloed hebben op de uitkomst, zoals het weer bijvoorbeeld. Dit houdt mij constant scherp en ben ik naast mijn kantoorbaan, lekker veel buiten.

Waar zie je, jezelf over ongeveer vijf jaar? Wat doe je dan, of wat wil je graag bereikt hebben?

Ik zal steeds meer samen met managers, projectmanagers en stakeholders, technische Roadmaps gaan ontwikkelen en advies hieromtrent geven. Verder zal ik meer Cloud connectors, api’s en workflows gaan bouwen in plaats van werkplekconcepten ontwikkelen. De cloud transities van de virtual desktop samen met de klant uitvoeren vind ik interessant om te doen.

En ja, dan heb ik natuurlijk ook beste Nederlandse wijn gemaakt!

Waar kunnen we je voor wakker maken?

En een zeilreis langs op de Middellandse zee.

Voor welke eigenschappen ben je allergisch?

Geen, ik neem andere zoals ze zijn.

Wil je verder nog iets kwijt?

Ik vind de balans tussen mijn werk als It professional, mijn gezin en mijn hobby als amateur wijnbouwer uitdagend en het geeft mij veel voldoening.

Heb jij ook een vraag voor Maxim? Je vindt hem o.a. hier:

LinkedIn

Mail : maxim.geerts@salomon.nl

Contact

Noordereinde 127a 1243
JL 's-Graveland

Telefoon: +31 850601282
E-mail: info@salomon-it.nl 

Interesse in regelmatige updates vanuit Salomon IT? Volg ons op LinkedIn.

Meest recente bericht