Cloudstrategie

Advies en roadmap voor de cloud

Breng jouw bedrijf naar nieuwe hoogten met onze Cloud strategie! Het is tijd om de kracht van de Cloud te benutten en jouw organisatie naar de toekomst te leiden. Met onze expertise op het gebied van cloudstrategieën, kunnen we jouw bedrijf transformeren en je ongekende voordelen bieden.

Flexibiliteit, schaalbaarheid & verbeterde samenwerking

Een Cloud strategie opent een wereld van mogelijkheden voor jouw bedrijf. Allereerst biedt het flexibiliteit en schaalbaarheid. Je kunt jouw IT-infrastructuur eenvoudig aanpassen aan de behoeften van jouw bedrijf, of het nu gaat om groei, seizoensgebonden pieken of veranderende marktomstandigheden. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt, waardoor je kosten bespaart en jouw resources efficiënt kunt inzetten.

Met onze Cloudstrategie kun je ook profiteren van verbeterde samenwerking en connectiviteit. Jouw teams kunnen gemakkelijk samenwerken aan projecten, waar ze zich ook bevinden, en toegang hebben tot bedrijfsgegevens en -toepassingen vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Dit bevordert de productiviteit, versnelt de besluitvorming en vergroot de flexibiliteit van jouw werknemers.

Beveiliging & kostenbesparing

Een ander voordeel van onze Cloudstrategie is de verbeterde beveiliging en gegevensbescherming. Jouw bedrijfsgegevens worden opgeslagen in veilige datacenters met geavanceerde beveiligingsmaatregelen, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over gegevensverlies of -diefstal. Bovendien biedt het cloudplatform regelmatig updates en patches om jouw systemen up-to-date en beschermd te houden tegen nieuwe bedreigingen.

Met onze Cloudstrategie kun je ook kosten besparen op lange termijn. Je elimineert de noodzaak van dure investeringen in fysieke infrastructuur, onderhoud en upgrades. In plaats daarvan kun je profiteren van een betalingsmodel op abonnementsbasis, waarbij je alleen betaalt voor de services die je daadwerkelijk gebruikt. Dit stelt jou in staat om jouw IT-budget beter te beheren en jouw financiële middelen te optimaliseren.

Klaar om de sprong te wagen naar de Cloud? Laat ons je begeleiden bij het ontwikkelen en implementeren van een op maat gemaakte Cloud strategie die perfect aansluit op jouw bedrijfsdoelen. Neem vandaag nog contact met ons op en maak van jouw bedrijf een cloudgebaseerde krachtpatser!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak

Wat heb je aan het einde van deze opdracht?

  • Onderbouwing in de vorm van een adviesrapportage
  • Investeringsoverzicht in zowel CAPEX als OPEX
  • Efficiëntie in het gebruik en de aanschaf van licenties
  • Onafhankelijke onderbouwing die past bij jouw bedrijfsdoelstellingen
  • Inzicht in SaaS-mogelijkheden
  • Roadmap richting en gebruik makend van de Cloud

Een greep uit onze klanten

Qbuzz - Klanten Salomon IT

Waar Salomon IT voor staat

Onafhankelijkheid

Senioriteit

Deskundigheid

Laatste berichten

De drijfveer van Salomon IT

De drijfveer van Salomon IT

Samen op weg naar een mooie digitale toekomst Onze missie Om concurrerend en toekomstbestendig te blijven in een tijd waarin technologische innovaties razendsnel gaan, is digitale transformatie een must voor nagenoeg elke organisatie. Bij Salomon IT zien wij het als...

Lees meer
De moderne werkplek, bestaat die eigenlijk wel?

De moderne werkplek, bestaat die eigenlijk wel?

Laten we ons gelijk tot jou als lezer richten; je komt bij deze blog terecht omdat je meer informatie zoekt over de “moderne werkplek”. Wanneer je op Google zoekt vind je veel artikelen, opvattingen en ideeën over deze zogeheten moderne werkplek. Veelal zijn artikelen...

Lees meer

Wij kunnen jouw IT structuur in jouw organisatie in kaart brengen!

Vul ons formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact

Noordereinde 127a 1243
JL 's-Graveland

Telefoon: +31 (0)6 11 58 33 23
E-mail: info@salomon-it.nl 

Nieuwsbrief

Meest recente bericht